DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1413
Назва: УРОЖАЙНІСТЬ ГРУШІ ЗА ПІДЖИВЛЕННЯ КОМПЛЕКСНИМИ МІКРОДОБРИВАМИ В УМОВАХ ПІВДЕННОГО СТЕПУ ПІВНІЧНО-ЗАХІДНОГО ПРИЧОРНОМОР’Я УКРАЇНИ
Автори: Петренко, С.А., Чуйко, В.С.
Теми: Плодівництво
урожайність груші, підживлення, комплексні мікродобрива, південний степ, північно-західне Причорномор’я України
Дата публікації: 2016
Видавництво: Матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. 24-25 березня 2016 р.
Бібліографічний опис: Петренко, С.А., Слюсаренко В. С. Урожайність груші за підживлення комплексними мікродобривами в умовах південного степу північно-західного Причорномор’я України // Екологія і природокористування в системі оптимізації відносин природи і суспільства: матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. 24-25 березня 2016 р. Ч. 2. – Тернопіль: Крок, 2016. – С. 82-84.
Короткий огляд (реферат): Мета дослідження – підвищити продуктивність насаджень груші застосуванням позакореневого підживлення комплексними удобрювальними препаратами з різним складом елементів живлення у халатній формі.
Опис: Об'єктом дослідження є насадження груші двох сортів – Таврійська (осіннього строку дозрівання) та Марія (зимового строку дозрівання), на клоновій підщепі ВА-29, вирощуване з 2010 року в СТОВ «Виноградна лоза» Біляївського району Одеської області на чорноземі південному.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/1413
Розташовується у зібраннях:Слюсаренко (Чуйко) Віолетта Сергіївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Article_Petrenko_Chuiko.pdf345,91 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.