DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1365
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКрюкова, І.О.-
dc.date.accessioned2017-04-12T11:38:47Z-
dc.date.available2017-04-12T11:38:47Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationУДК 351.746.1 (477) Крюкова І. О. Продовольча безпека Одеської області: сучасний стан та проблеми її забезпечення / І. О. Крюкова // Економіка харчової промисловості. - 2011. - № 4. - С. 58-61ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/1365-
dc.description.abstractВ статті розглянуто сучасний рівень забезпечення продовольчої безпеки Одеської області, обсяги сільськогосподарського виробництва та споживання населенням основних продуктів харчування. Проаналізовано основні проблемні аспекти, які знижують рівень продовольчої безпеки регіону.ru
dc.description.abstractThe modern level of food safety in the Odessa region, volumes of agricultural production and consumption by the population of the basic foodstuff are considered in the article. The basic problem aspects of reduce level of food safety in this region are analyzed here.ru
dc.language.isoukru
dc.publisherЕкономіка харчової промисловості.ru
dc.subjectпродовольча безпека, аграрне виробництво, агропромисловий сектор економіки, сільсь- когосподарська продукціяru
dc.subjectfood safety, agricultural production, agrarian production complex, agricultural productru
dc.titleПРОДОВОЛЬЧА БЕЗПЕКА ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ: СУЧАСНИЙ СТАН ТА ПРОБЛЕМИ ЇЇ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯru
dc.typeArticleru
Розташовується у зібраннях:Крюкова Ірина Олександрівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
echp_2011_4_17.pdf311,36 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.