DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1327
Назва: Застосування економіко-математичних методів у прогнозуванні розвитку овочепродуктового підкомплексу АПК
Автори: Петруня, Н.В.
Дмитрійчук, Г.П.
Теми: Економіка АПК
економіко-математичні методи, прогнозування, розвиток, овочепродуктовий під комплекс, АПК
Дата публікації: 2005
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: ББК У9(2)32.в611 Петруня Н. В. Застосування економіко-математичних методів у прогнозуванні розвитку овочепродуктового підкомплексу АПК / Н. В. Петруня, Г. П. Дмитрійчук // Аграрний вісник Причорномор'я: зб.наук.праць / ОДАУ. - Одеса, 2005. - Вип.27: Економічні науки. - С.176-181.
Короткий огляд (реферат): АПК України як складна ієрархічно організована система включає в себе взаємопов'язані продуктові агропромислові підкомплекси рослинницького і тваринницького напрямів. Овочепродуктовий підкомплекс АПК – це система взаємопов'язаних галузей по виробництву овочів, їх промислової переробки, а також транспортуванню, зберіганню і реалізації продукції.Відомо, що оптимальні плани, розраховані по різних критеріях, дуже відрізняються один від одного. Структура продуктового підкомплексу також буде різною. Тому необхідне наукове обґрунтування критерію оптимальності економіко-математичної задачі даного класу. У статті розглянуто основні критерії оптимальності, які можуть застосовуватись в задачах оптимізації міжгалузевих пропорцій овочепродуктового підкомплексу АПК.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/1327
Розташовується у зібраннях:Смирнова (Петруня) Наталія Василівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
16_2005_Smyrnova.pdf121,79 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.