Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1323
Назва: | Впровадження техніко-технологічних інновацій виноробними підприємствами України – чинник їх стабільності |
Автори: | Петруня, Н.В. Гришова, І.Ю. |
Теми: | Економіка агропідприємств впровадження техніко-технологічних інновацій, виноробні підприємства України, стабільність |
Дата публікації: | 2004 |
Видавництво: | Міжнародна наук.-практ. конференція |
Бібліографічний опис: | Петруня Н. В. Впровадження техніко-технологічних інновацій виноробними підприємствами України – чинник їх стабільності / Н. В. Петруня, І.Ю. Гришова // Удосконалення економічного механізму функціонування аграрних підприємств в умовах невизначеності: зб.наук. праць Міжнародної наук.-практ. конференції (19-20 травня 2004 р.). – К.: КНЕУ, 2004. - С.269-273. |
Короткий огляд (реферат): | Підвищення ефективності інвестиційного процесу виноробних підприємств значною мірою залежить від стану та організації використання матеріально-технічної бази виробництва. Між тим, орієнтована на виробництво масових, дешевих кріплених вин, ця галузь знаходиться на сьогоднішній день у глибокому кризовому стані. У статті проаналізовано впровадження техніко-технологічних інновацій виноробними підприємствами України. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/1323 |
Розташовується у зібраннях: | Смирнова (Петруня) Наталія Василівна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
12_2004_Smyrnova.pdf | 1,06 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.