DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1323
Назва: Впровадження техніко-технологічних інновацій виноробними підприємствами України – чинник їх стабільності
Автори: Петруня, Н.В.
Гришова, І.Ю.
Теми: Економіка агропідприємств
впровадження техніко-технологічних інновацій, виноробні підприємства України, стабільність
Дата публікації: 2004
Видавництво: Міжнародна наук.-практ. конференція
Бібліографічний опис: Петруня Н. В. Впровадження техніко-технологічних інновацій виноробними підприємствами України – чинник їх стабільності / Н. В. Петруня, І.Ю. Гришова // Удосконалення економічного механізму функціонування аграрних підприємств в умовах невизначеності: зб.наук. праць Міжнародної наук.-практ. конференції (19-20 травня 2004 р.). – К.: КНЕУ, 2004. - С.269-273.
Короткий огляд (реферат): Підвищення ефективності інвестиційного процесу виноробних підприємств значною мірою залежить від стану та організації використання матеріально-технічної бази виробництва. Між тим, орієнтована на виробництво масових, дешевих кріплених вин, ця галузь знаходиться на сьогоднішній день у глибокому кризовому стані. У статті проаналізовано впровадження техніко-технологічних інновацій виноробними підприємствами України.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/1323
Розташовується у зібраннях:Смирнова (Петруня) Наталія Василівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
12_2004_Smyrnova.pdf1,06 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.