DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1304
Назва: ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ СПИРТОВИХ ЗАВОДІВ
Автори: Мельничук, О.І.
Теми: Економіка АПК
конкуренція, ринок, змагання, конкурентоспроможність, спирт, завод, товар, собівартість, прибуток, маркетинг, інновації, інвестиції, інтеграція
конкуренция, рынок, соревнования конкурентоспособность, спирт, завод, товар, себестоимость, прибыль, маркетинг, инновации, инвестиции, интеграция
competition, market, compete, competitiveness, alcohol, factory, goods, cost price, profit, marketing, innovations, investments, integration
Дата публікації: 2008
Видавництво: Подільський державний аграрно-технічний університет
Бібліографічний опис: УДК 339.137.2:663.5 Мельничук О.І. Шляхи підвищення конкурентоспроможності спиртових заводів / О.І. Мельничук // Економічні проблеми сільськогосподарського виробництва в контексті забезпечення продовольчої безпеки держави: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (13-14 листопада 2008 р.): зб.наук.праць / Подільський державний аграрно-технічний університет. – Кам’янець-Подільський, 2008. - С. 122-124.
Короткий огляд (реферат): Виявлено фактори формування конкурентоспроможності спиртових заводів та розроблено шляхи її підвищення
Обнаружены факторы формирования конкурентоспособности спиртовых заводов и разработаны пути еѐ повышения
Are discovered the factors of competitiveness forming on the alcoholic factories and also the ways of it rising was indicated in the article.
Опис: Are discovered the factors of competitiveness forming on the alcoholic factories and also the ways of it rising was indicated in the article.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/1304
Розташовується у зібраннях:Мельничук Оксана Іванівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Melnychuk_O_I_2008_1_Konkyrentospromognist Kan Pod.pdf150,34 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.