Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1236| Назва: | ЯКІСНИЙ СКЛАД СПЕЦІАЛІСТІВ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВ |
| Інші назви: | Качественный состав специалистов сельскохозяйственных предприятий A qualitative staff of agrarian expert in agricultural enterprises |
| Автори: | Колмогорова, І.В. Колмогорова, И.В. Kolmogorova, I. |
| Теми: | Економіка агропідприємств аграрні формування, спеціалісти, якісні характеристики, ефективність праці аграрные формирования, специалисты, качественные характеристики, эффективность труда agricultural enterprises, agrarian expert, qualitative adjectives, efficiency of labour |
| Дата публікації: | 2010 |
| Видавництво: | Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка |
| Бібліографічний опис: | УДК: 631.11.007.2 Колмогорова І.В. Якісний склад спеціалістів в підприємствах АПК / І.В.Колмогорова // Проблеми та перспективи соціально-економічного розвитку України в ХХІ столітті: вісник / Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка. Економічні науки (за матеріалами ІІІ міжнародної науково-практичної конференції). – Кам’янець-Подільський: ПП „Медобори-2006”. – 2010. - С. 529-534. |
| Короткий огляд (реферат): | Обґрунтовується необхідність удосконалення якісного складу кадрів
аграрних спеціальностей сільськогосподарських підприємств Обосновывается необходимость усовершенствования качественного состава кадров аграрных спеціальностей сельскохозяйственных предприятий The necessity of improvement of a qualitative staff of agrarian expert in agricultural enterprises is based |
| Опис: | The necessity of improvement of a qualitative staff of agrarian expert in agricultural enterprises is based |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/1236 |
| Розташовується у зібраннях: | Колмогорова Ірина Володимирівна |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Kolmogorova_01_2010.pdf | 132,2 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.