Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1200
Назва: | Особливості екологічних умов ґрунту під озимою пшеницею залежно від попередників при насиченні сівозмін олійними культурами |
Інші назви: | Особенности экологических условий почвы под озимой пшеницей в зависимости от предшественников при насыщении севооборотов масличными культурами |
Автори: | Когут, І.М. Яковенко, Т.М. |
Теми: | Рослинництво, агротехніка озима пшениця, попередник, вологість ґрунту, фітосанітарний стан, поживний режим, забур’яненість, кореневі гнилі, продуктивність озимая пшеница, предшественник, влажность почвы, фитосанитарное состояние, питательный режим, засоренность, корневые гнили, продуктивность |
Дата публікації: | 2007 |
Видавництво: | Херсонський державний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | УДК 631.95:631.4:633.11 „324” Когут І. М. Особливості екологічних умов ґрунту під озимою пшеницею залежно від попередників при насиченні сівозмін олійними культурами / І. М. Когут, Т. М. Яковенко // Таврійський науковий вісник / Херсонський державний агротехнологічний університет. – Херсон: Айлант, 2007. – Вип. 48 – С. 39–43. |
Короткий огляд (реферат): | В дослідженнях вивчали вплив попередників на водний та поживний режими ґрунту, забур’яненість, ураженість кореневими гнилями та продуктивність озимої пшениці сорту Ніконія. За комплексною оцінкою попередників, їх можна розділити на 4 групи: І (найкращі) – чорний пар, яра гірчиця сарептська, яра гірчиця біла; II (добрі) – горох, озима гірчиця сарептська, льон, озимий ріпак, соя; III (задовільні) – редька олійна, амарант, рицина, соняшник; IV (незадовільні) – озима пшениця. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/1200 |
Розташовується у зібраннях: | Когут Інна Миколаївна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Особливості екологічних умов ґрунту..pdf | 386,63 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.