DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1199
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКогут І.М., Яковенко, Т.М., Когут С.Г.-
dc.contributor.authorKogut, I., Yakovenko Т., Kogut S.-
dc.date.accessioned2016-11-18T12:59:34Z-
dc.date.available2016-11-18T12:59:34Z-
dc.date.issued2006-
dc.identifier.citationУДК 612.014.461:631.5:582.661.21 Когут, І. М. Особливості водного режиму посівів амаранту різних строків сівби / І. М. Когут, Т. М. Яковенко, С.Г. Когут // Аграрний вісник Причорномор'я : збірник наукових праць /ОДАУ. - Одеса, 2006. - Вип.35 : Біологічні та сільськогосподарські науки. - С.86-91.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/1199-
dc.description.abstractВ досліді вивчали рівень водоспоживання травостою амаранту різних строків сівби. Найбільш екомно витрачали ґрунтову вологу агроценози, висіяні 4 та 11 травня, а найвищим коефіцієнт водоспоживання був за сівби 27 квітня та 18 травня.ru
dc.description.abstractThe level of consumption moisture of amaranth of different terms of sowing was studied in experience. Most used economically soil moisture of agrotsenoz, sown on May 4 and 11, and the greatest the coefficient of consumption of moisture was at sowing on April 27 and May 18.ru
dc.language.isoukru
dc.publisherОдеський державний аграрний університетru
dc.subjectРослинництво, агротехнікаru
dc.subjectособливості водного режиму, посіви амаранту, різні строки сівбиru
dc.subjectfeatures of water mode, sowing of amaranth, different terms of sowingru
dc.titleОСОБЛИВОСТІ ВОДНОГО РЕЖИМУ ПОСІВІВ АМАРАНТУ РІЗНИХ СТРОКІВ СІВБИru
dc.title.alternativeОСОБЕННОСТИ ВОДНОГО РЕЖИМА ПОСЕВОВ АМАРАНТА РАЗНЫХ СРОКОВ ПОСЕВАru
dc.title.alternativeFEATURES OF WATER MODE OF SOWING OF AMARANTH OF DIFFERENT TERMS OF SOWINGru
dc.typeArticleru
Розташовується у зібраннях:Когут Інна Миколаївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Особливості водного режиму посівів амаранту.pdf401,81 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.