DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1131
Назва: ПЕРЕДУМОВИ ЩОДО ПРОГНОЗУВАННЯ ВИНИКНЕННЯ ГЕЛЬМІНТОЗІВ ТА ПРОТОЗООЗІВ ІНДИКІВ НА ПІВДНІ УКРАЇНИ
Інші назви: CONDITIONS TO FORECASTING OF HELMINTHOSIS AND PROTOZOOSIS OF TURKEYS IN THE SOUTH OF UKRAINE
Автори: Богач, М.В.
Богач, Н.В.
Bogach, N.
Теми: Ветеринарія
індики, гельмінтози, птахівництво, хвороби птиці
Дата публікації: 2011
Видавництво: Ветеринарна медицина. - 2011. - Вип. 95.
Бібліографічний опис: УДК 619.616.99:636.592 Богач М. В. Передумови щодо прогнозування виникнення гельмінтозів та протозоозів індиків на півдні України / М. В. Богач // Ветеринарна медицина. - 2011. - Вип. 95. - С. 322-323.
Короткий огляд (реферат): Тваринництво та птахівництво України протягом останніх двох десятиріч зазнало значних структурних змін, що призвело до зменшення поголів’я у промислових сільгосппідприємствах і збільшення в індивідуальних господарствах громадян. Птахівництво є домінуючою галуззю виробництва у сільському господарстві. Окрім соціальних та економічних негараздів однією з причин, яка стримує її розвиток, являються паразитарні хвороби птиці та їх асоціації. Серед індиків півдня України реєструють ряд гельмінтозів та протозоозів: аскаридіоз, гетеракоз, капіляріоз, давенеоз, райєтиноз, гістомоноз, еймеріоз та трихомоноз з різною екстенсивністю та інтенсивністю інвазії та в різних асоціаціях: нематоди-цестоди, нематоди найпростіші,нематоди-цестоди-найпростіші.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/1131
Розташовується у зібраннях:Богач Микола Володимирович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Bogach.pdf234,06 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.