DSpace logo

Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 2111-2120 зі 4498 (час пошуку: 0.015 секунди).
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020АНАЛІЗ ФІТОСАНІТАРНОГО СТАНУ ГОРОХУ ПО УРАЖЕННЮ ХВОРОБАМИБалан Г.О.
2020Biofilms of pathogenic bacteria in pig industryKolchyk O.V., Buzun A.I., Paliy A.P., Nalivayko L.I., Chekan O.M., Grebenik N.P., Bondarenko I.V., Rebenko H.I., Kushnir V.Yu., Todorov N.I.
2013ХОЗЯЙСТВА НАСЕЛЕНИЯ В АГРАРНОМ ПРОИЗВОДСТВЕ УКРАИНЫ: РЕГИОНАЛЬНЫЙ АСПЕКТЗапша Г. Н.
2019ANALYSIS OF CONTEMPORARY MEAT AND MEAT PRODUCTS’ PROCESSING METHODSRodionova K., Paliy A
2020БІОТЕХНОЛОГІЯ ОДЕРЖАННЯ ДОБРОЯКІСНОЇ «ЧИСТОЇ» ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА; Шалімов М.О.; Шалимов Н.; Shalimov N.
2020ВПЛИВ ВВЕДЕННЯ ДО РАЦІОНУ КОРІВ ПРОПІЛЕНГЛІКОЛЮ ТА СТА-ХОЛу НА ДЕЯКІ БІОХІМІЧНІ ПОКАЗНИКИ ПЛАЗМИ КРОВІТодоров М., Кушнір В.; Тодоров Н., Кушнир В.; Todorov M., Kushnir V.
2020ІННОВАЦІЙНІ ПІДХОДИ ДО ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА М'ЯСА ПЕРЕПЕЛІВЯсько В., Кірович Н.; Ясько В., Кирович Н.; Yasko V., Kirovich N.
2010ЕФЕКТИВНЕ ЗЕМЛЕКОРИСТУВАННЯ ТА УПРАВЛІННЯ ВИКОРИСТАННЯМ Й ОХОРОНОЮ ЗЕМЕЛЬМовчан Т.В.; Movchan T.
2019АНАЛІЗ ТА ІДЕНТИФІКАЦІЯ НЕБЕЗПЕЧНИХ ЧИННИКІВ У ТЕХНОЛОГІЇ ВИГОТОВЛЕННЯ СИРОВ’ЯЛЕНИХ КОВБАСРодіонова К.О., Палій А.П.; Rodionova Ye., Paliy A.
2016СПОСІБ ГІГІЄНІЧНОЇ ДЕЗІНФЕКЦІЇ ШКІРИ РУК: патент на корисну модельА.П. Палій, К.О. Родіонова, А.П. Палій, Р.А. Дубін