DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/719
Назва: Агапова Євгенія Михайлівна (до 80-річчя від дня народження та 50-річчя роботи в системі ОСГІ-ОДАУ)
Автори: Агапова, Є.М., Мішина, Н.І., Шуляк, Т.Г., Каргіна, Н.В., Башкатова, Г.О.
Дата публікації: 2014
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 378.124.3(092):636:016 Агапова Євгенія Михайлівна (до 80-річчя від дня народження та 50-річчя роботи в системі ОСГІ-ОДА) : спогади, біографія, біобібліографія наукових праць за 1963-2013 роки. - Одеса: Сімекс-прінт, 2014. - 97 с.
Короткий огляд (реферат): У виданні відображено основні етапи життя та наукової діяльності заслуженого діяча науки і техніки України, доктора сільськогосподарських наук, завідувача кафедри технології виробництва та переробки продукції тваринництва Одеського державного аграрного університету, професора Агапової Є.М, члена-кореспондента Міжнародної Слов’янської академії наук, освіти, мистецтва і культури, історії та філософії природничих та технічних наук (м. Одеса). Агапова Є.М. – відомий вчений-селекціонер, автор фундаментальних і прикладних досліджень, висвітлених більш ніж в 200 науково-методичних публікаціях, педагог, новатор. Видання розраховане на вчених і фахівців аграрної науки, викладачів, аспірантів, студентів вищих навчальних закладів, працівників господарств та інформаційних установ. Бібліографічні описи праць наведені згідно з діючою нормативно-технічною документацією: ДСТУ ГОСТ 7.1-2006 “Бібліографічний запис “Бібліографічний опис. Загальні вимоги та правила складання ”.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/719
Розташовується у зібраннях:БІОБІБЛІОГРАФІЧНІ ПОКАЖЧИКИ ПРАЦЬ ВЧЕНИХ ОДАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Агапова Є.М..pdf3,25 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.