DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/717
Назва: Браславець Матвій Овсійович: біобібліографічний покажчик
Автори: Шуляк, Т.Г., Заболотна, Л.І., Мішина, Н.І., Гаврилкіна, Н.С., Башкатова, Г.О.
Дата публікації: 2010
Бібліографічний опис: Браславець Матвій Овсійович: біобібліографічний покажчик / Укл.: Шуляк Т.Г., Заболотна Л.І., Мішина Н.І. та ін. / ФБ ОДАУ – Одеса, 2010. – 18 с.
Серія/номер: 2010;
Короткий огляд (реферат): Покажчик присвячений життю та діяльності відомого вченого й фахівця в області економічної кібернетики, доктора наук Одеського державного аграрного університету Матвія Овсійовича Браславця. Покажчик включає в себе видання російською та українською мовою з 1946 по 1977 р. Покажчик містить розділи: «Нарис про життя, наукову, педагогічну й суспільну діяльність вченого М.О.Браславця», «Наукова школа М.О.Браславця», «Література про життя та діяльність Браславця М.О», «Покажчик друкованих праць М.О.Браславця», «Алфавітний покажчик праць М.О.Браславця», «Алфавітний покажчик співавторів». Покажчик друкованих праць складається з хронологічного переліку друкованих праць Матвія Овсійовича Браславця з 1946 по 1977 р. У межах року за абеткою розташовані: монографії, роботи за редакцією вченого, описи статей зі збірників, періодичних і видань, що продовжуються. Бібліографічні описи праць наведені згідно з діючою нормативно-технічною документацією: ГОСТ 7.1-2006 «Бібліографічний запис. Бібліографічний опис. Загальні вимоги та правила складання» У бібліографічному описі М.О.Браславець як автор не визначений. Співавтори перелічені за косою рисою після назви. Для полегшення пошуку робіт М.О.Браславця складені допоміжні покажчики: «Алфавітний покажчик праць М.О.Браславця», «Алфавітний покажчик співавторів». У допоміжних покажчиках наводяться посилання на відповідні номери бібліографічних описів (позицій) в розділах хронологічного покажчика друкованих праць.
Опис: Покажчик розрахований на наукових співробітників, студентів, істориків науки, широкого кола читачів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/717
Розташовується у зібраннях:БІОБІБЛІОГРАФІЧНІ ПОКАЖЧИКИ ПРАЦЬ ВЧЕНИХ ОДАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Браславець М.Є.pdf467,11 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.