DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/708
Назва: Казаков Віктор Юхимович: біобібліографічний покажчик
Автори: Шуляк, Т.Г.
Гаврилкіна, Н.С.
Лантратова, М.В.
Мішина, Н.І.
Туманська, Т.Л.
Башкатова, Г.О.
Ярещенко, О.Т.
Дата публікації: 2006
Бібліографічний опис: Казаков Віктор Юхимович: біобібліографічний покажчик / Укл.: Шуляк, Т.Г., Гаврилкіна, Н.С., Лантратова, М.В. та ін. / ФБ ОДАУ – Одеса, 2006. – 22 с.
Серія/номер: 2006
Короткий огляд (реферат): Покажчик присвячений життю та діяльності відомого вченого й визначного фахівця в області землеробства професора Одеського державного аграрного університету Віктора Юхимовича Казакова. Покажчик включає до себе видання російською та українською мовами з 1937 по 1984 р. Принцип розташування матеріалів тематичний, а у середині рубрик хронологічний або алфавітний. Покажчик містить три основні розділи: «Нарис про життя, наукову, педагогічну й суспільну діяльність В.Ю.Казакова», «Література про життя й діяльність В.Ю.Казакова», «Покажчик друкованих праць». «Покажчик друкованих праць» складається з хронологічного переліку друкованих праць Віктора Юхимовича Казакова з 1937 по 1984 р. У межах року за абеткою розташовані: монографії, роботи за редакцією вченого, описи статей зі збірників, періодичних і триваючих видань. Бібліографічні описи праць наведені згідно з діючою нормативно-технічною документацією: ГОСТ 7.1-84 «Библиографическое описание документа ГОСТ 7.12-93 «Библиографическая запись». Сокращение слов на русском языке», ДСТУ 3582-97. «Скорочення слів в українській мові у бібліографічному описі». У бібліографічному описі В.Ю.Казаков як автор не зазначений. Співавтори перераховані за косою рисою після назви. Для полегшення пошуку робіт Віктора Юхимовича Казакова складені допоміжні покажчики: «Алфавітний покажчик праць», «Алфавітний покажчик співавторів». У допоміжних покажчиках наводяться посилання на відповідні номери бібліографічних описів (позицій) в розділах хронологічного покажчика друкованих праць.
Опис: Покажчик розрахований на наукових співробітників, студентів, істориків науки, широкого кола читачів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/708
Розташовується у зібраннях:БІОБІБЛІОГРАФІЧНІ ПОКАЖЧИКИ ПРАЦЬ ВЧЕНИХ ОДАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Професор Віктор Юхимович КАЗАКОВ.pdf621,78 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.