DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/651
Назва: Інновації у сільському господарстві. Ч. І: бібліографічний покажчик
Автори: Заболотна Л.І., Мішина Н.І., Башкатова Г.О., Руснак В.В.
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: Інновації у сільському господарстві. Ч. 1.: науково-допоміжний рекомендаційний бібліографічний покажчик літератури ( 2003–2014 рр.). / ФБ ОДАУ; уклад.: Заболотна Л.І., Мішина Н.І., Башкатова Г.О., Руснак В.В. – Одеса, 2014. – 37 с.
Серія/номер: 2014
Короткий огляд (реферат): Перехід економіки України до ринкового типу вимагає докорінних змін структури та якості праці основного та оборотного капіталу, системи фінансів і напрямів капіталовкладень. Ринок спонукає виробників здійснювати інновації задля збереження конкурентоспроможності їхньої продукції і послуг, які можуть забезпечити наука та освіта. Ринкові перетворення в економіці, освіті та інших галузях діяльності в Україні потребують інноваційного підходу, оскільки Україна належить до технологічно відсталих країн. Сучасна інноваційна теорія постійно збагачується новими положеннями прояву дії економічних і соціальних законів, нагромадженням інформації про явища і процеси в економіці. Інновації зумовлені матеріальними і соціальними потребами людини, держави і нації загалом. Інновації є лише засобом досягнення матеріальних і соціальних цілей суб’єктів виробництва та споживання. Тому інновації завжди були і завжди будуть пріоритетним напрямком докладання зусиль підприємців, держави, фінансово-промислових об’єднань з метою завоювання лідерства у політиці, економіці, фінансах, на ринках, у соціальному та матеріальному добробуті. Наука про інноваційну діяльність в Україні розвивається досить швидко, і потребує підготовки та видання відповідної навчальної літератури. Запропонований покажчик буде складатися з двох частин. Перша частина містить список літератури по інноваціям у галузях сільськогосподарського виробництва. Друга частина містить літературу з питань інновацій в економіці сільського господарства. До покажчика включено 145 видань – окремо видані роботи (наукові праці, збірки, монографії), статті із журналів та збірників наукових праць з фондів фундаментальної бібліотеки Одеського державного аграрного університету за 2003-2014 рр. Принцип розташування матеріалів тематичний, а у середині рубрик – алфавітний. Бібліографічні описи праць наведені згідно з діючою нормативно-технічною документацією: ДСТУ ГОСТ 7.1-2006 «Бібліографічний запис «Бібліографічний опис. Загальні вимоги та правила складання».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/651
Розташовується у зібраннях:НАУКОВО-ДОПОМІЖНІ РЕКОМЕНДАЦІЙНІ БІБЛІОГРАФІЧНІ ПОКАЖЧИКИ ЛІТЕРАТУРИ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Указатель текст.pdf677,63 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.