DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1163
Назва: Праці вчених ОДАУ від А до Я. Ч. 1. А-Б: бібліографічний покажчик за 1908-2014 рр.
Автори: Заболотна Л.І., Мішина Н.І., Шуляк Т.Г., Башкатова Г.О., Руснак В.В.
Теми: список літератури, сільське господарство. ґрунтознавство, меліорація, мікробіологія, рослинництво, захист рослин
Дата публікації: 2016
Бібліографічний опис: УДК 016:631(001) Праці вчених ОДАУ від А до Я. (А-Б): бібліографічний покажчик за 1908-2014 рр. / ФБ ОДАУ; уклад.: Заболотна Л.І., Мішина Н.І., Шуляк Т.Г., Башкатова Г.О., Руснак В.В. – Одеса, 2016. – Вип.1. – 51 с.
Серія/номер: 2016 р.;
Короткий огляд (реферат): Розвиток аграрної спеціальності в нашому регіоні в значній мірі визначався результатами роботи співробітників Одеського сільськогосподарського інституту. Наукове забезпечення аграрної галузі розвивалося упродовж тривалого періоду. Творчий внесок вчених інституту в розвиток галузі відображений в публікаціях, фундаментальних роботах, монографіях та рекомендаціях. Для цілісного уявлення про наукову спадщину університету та напередодні його 100-річчя, Фундаментальною бібліотекою університету розпочато роботу з підготовки серії бібліографічних покажчиків друкованих праць за період з 1908 року по сьогодення за фаховими спрямуваннями. Бібліографічні описи праць наведені згідно з діючою нормативно-технічною документацією: ДСТУ ГОСТ 7.1-2006 «Бібліографічний запис «Бібліографічний опис. Загальні вимоги та правила складання».
Опис: Перший випуск покажчика містить 252 праці - у галузях ґрунтознавства, меліорації, мікробіології, рослинництва та захисту рослин, і розпочинається з літер А-Б.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/1163
Розташовується у зібраннях:НАУКОВО-ДОПОМІЖНІ РЕКОМЕНДАЦІЙНІ БІБЛІОГРАФІЧНІ ПОКАЖЧИКИ ЛІТЕРАТУРИ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Обложка.pdf280,58 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити
ПРАЦІ ВЧЕНИХ ОДАУ.pdf519,53 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.