Перегляд зібрання за групою - Теми
- якість і безпечність, курка, індичка, мікроструктурний аналіз, мікробіологічні показники, хімічний склад 1
- якість, дегустаційна оцінка, свинина, промислове виробництво, гібридизація 1
- якість, процес, система, управління якістю, проектування, стандарт, якість молока 1
- яловичина, якість, м’ясо, тушка, м’ясо, продуктивність, сировина, вимоги 1
- янтарна кислота, гнійні рани, гістологічні зміни, собаки 1
- янтарна кислота, гнійні рани, лікування, гістологічне дослідження, клінічне дослідження, собаки 1
- янтарна кислота, Реамберин, гнійні рани, собаки, лікування 1
- янтарна кислота, сукцинати, янтарний біостимулятор 1
- янтарная кислота, гнойные раны, лечение, гистологическое исследование, клиническое исследование, собаки 1
- янтарная кислота, Реамберин, гнойные раны, собаки, лечение 1
- янтарная кислота, сукцинаты, янтарный биостимулятор 1
- янтаротерапия, собака, гнойная рана, лечение 1
- ярий ячмінь, мінеральні добрива, урожайність 1
- ярий ячмінь, чорнозем південний, південний Степ 1
- ярки, помісь, покоління, баранці, одинці, двійні, вихід ягнят 1
- яровизация, чувствительность к фотопериоду, современные сорта-двуручки, мягкая пшеница 1
- Яровизація, температура повітря, фотоперіодична чутливість, строки сівби, норма реакції, урожайність, стабільність і адаптивність 1
- яровой ячмень, минеральные удобрения, урожайность 1
- яровой ячмень, чернозем южный, южная Степь 1
- ячмінь озимий, регулятори росту, тривалість міжфазних періодів, стадія внесення, норма використання, висота рослин, загальна кущистість, продуктивна кущистість, продуктивність 1