Перегляд зібрання за групою - Теми
- хозяйства населения, аграрное производство Украины, региональный аспект 1
- хозяйственно-биологические особенности перепелов, содержание, кормление, поведение перепелов, пчелиный подмор 1
- хозяйственные общества, организационно-правовые формы хозяйствования, формы собственности, частно-совместная собственность 1
- хозяйственный механизм, экономический механизм, хозяйственные общества, арендные отношения. 1
- хозяйственный механизм, экономический механизм, хозяйственные общества, экономические методы управления 1
- холангіогепатит, коти, печінка, цитоліз, холестаз 1
- Холості свиноматки, поросні свиноматки, підсисні свиноматки, продуктивність свиноматок, пов- нораціонний комбікорм. 1
- хребці, перелом, крововиливи, розрив, органи, тканини, травма 1
- хромосоми, цитогенетика, методи, собака 1
- хрононим, фармацевтические препараты, рекламные тексты, собственные имена 1
- хрононім, фармацевтичні препарати, рекламні тексти, власні назви 1
- хронічна ниркова недостатність, геріатрична патологія нирок, кот домашній 1
- хронічна ниркова недостатність, полікістоз нирок, коти, звивисті канальця, ниркове тільце, нирки, печінка, селезінка, серце, легені, макроскопічні зміни, мікроскопічні зміни 1
- хронічний панкреатит, рак підшлункової залози, дрібні тварини, патології підшлункової залози 1
- хронічні сальпінгіти, корови молочних порід, гінекологічні хвороби лактуючих корів 1
- хряки-производители, порода пьетрен, спермопродуктивность, искусственное осеменение, воспроизводительная способность, качество спермы 1
- художньо-творчі уміння, наукова робота, самостійна робота, художньо-творча діяльність філолога, естетичне та художньо-творче виховання, досвід організації наукової роботи 1
- хутрові овчини, довжина волосся, площа овчини, маса овчини, цигайська порода, асканійський кросбредний тип асканійської м'ясо – вовнової породи овець із кросбредною вовною 1
- хімічна атака, безпека життєдіяльності, пестициди, шкідливий вплив на людину, засоби індивідуального захисту 1
- хімічний склад та біологічна цінність м'яса курей, напрямок продуктивності 1