Перегляд зібрання за групою - Теми
- харчова продукція, яловичі туші, м'ясо, яловичина, цистицеркоз, якість, контамінація, мікрофлора, токсичність 1
- Харчова промисловість 1
- харчова цінність, промислова ставкова риба, Південь України 1
- Харчові технології 4
- Харчові технології, зернове виробництво 1
- хвороба Гамборо, епізоотична ситуація, антитіла, клітинний та гуморальний імунітет, бройлери 1
- хвороба лайма, собаки, борреліоз, кліщі 1
- хвороби печінки, хвороби нирок, хвороби підшлункової залози, поліорганні патології, клінічні дослідження, біохімічні дослідження, ультразвукові дослідження 1
- Хвороби пшениці 1
- хвороби соняшнику, Причорноморський степ України 1
- хвороби, Вельш Коргі, моніторингове дослідження 1
- химический состав и биологическая ценность мяса кур, направление производительности 1
- химический состав, зеленая масса амаранта, питательная ценность 1
- хламидии, формы хламидиоза, аборты, свищи суставных капсул 1
- хламидии, хламидиоз, серологический мониторинг, выделение возбудителя, идентификация, спектр патогенности, диагностика, этиотропная терапия. 1
- хламидиоз, хламидии, урогенитальный хламидиоз, эпизоотическая ситуация, тимолин, суппозитории хламицида 1
- хламі- діоз, набряк, лімфатичні вузли, гемосидерин 1
- хламідіоз, білі миші, експеримент, зараження, виділення, хвороба 1
- хламідіоз, біохімія крові, поросята 1
- хламідіоз, запалення, еритроцити, дистрофія, печінка 1