Перегляд зібрання за групою - Теми
- мінеральний премікс, марганець, цинк, залізо, селен, йод, подрібнена пшениця 1
- мінімальний неоподатковуваний дохід, доходи фізичних осіб, податкова система, податок на доходи фізичних осіб, прогресивна та пропорційна шкала ставок 1
- мінімальний обробіток грунту, ресурсозбереження, вплив на родючість 1
- мінімальний обробіток ґрунту, система обробітку, безполицевий обробіток, чизельний обробіток, відвальний обробіток 1
- містобудівна документація, планування територій громад, розвиток населених пунктів 1
- міська агломерація, сталий розвиток, інституційні основи, збалансоване землекористування 1
- міські ґрунти, класифікація ґрунтів, агровиробниче групування, Одеса 1
- міфологема, Ерос, античність, середньовіччя, ренесанс 1
- м’ясна продуктивність, вівці цигайської породи, внутрішньопорідні типи, природно-кліматичні умови України 1
- м’ясна худоба; кормова фітодобавка; молозиво; імунний статус; енергія росту 1
- м’ясне скотарство, велика рогата худоба, поголів’я худоби, спеціалізоване м’ясне скотарство, виробництво яловичини 1
- м’ясні генотипи свиней, перспективи, конференція 1
- м’ясо, баранина, білки, жири, амінокислоти, клітковина, суха речовина, волога 1
- м’ясо, сировина, подрібнення, вовчок, ріжучий механізм, ніж 1
- м’ясо, якість, гельмінтози, ветеринарно-санітарна експертиза 1
- м’ясо-жировий цех, змиви, технологічне обладнання, мікроорганізми 1
- м’ясопереробне підприємство, відходи, кістковий залишок, ветеринарно-санітарні вимоги 1
- м’ясопереробні підприємства, фінансовий стан, ліквідність, активи, банкрутство,платоспроможність, рентабельність, довгострокові та короткострокові зобов’язання 1
- м’ясопродуктовий підкомплекс, виробництво та споживання м’яса, ефективність виробництва м’яса, економіко-організаційні засади, інвестиційно-інноваційні технології 1
- м’ята перцева, гірчиця, ефірні олії, антибактеріальні препарати 1