Перегляд зібрання за групою - Теми
- моніторинг, якісні показники, сир кисломолочний, агропродовольчі ринки м. Одеси 1
- моніторінг, споживання, м'ясні напівфабрикати, м. Одеса 1
- морква, продуктивність, якість, способи вирощування 1
- морковь, продуктивность, качество, способы выращивания 1
- морожена риба, органолептичні та фізико – хімічні показники, термін зберігання 1
- мороженая рыба, органолептические и физико-химические показатели, срок хранения 1
- морозостійкість, озима м'яка пшениця, озима тверда пшениця, морфофізіологічні показники, індекс морозостійкості 1
- морские гидробионты, мясное птицеводство, технология утилизации, минеральная добавка 1
- морские гидробионты; живая масса, прирост, цыплята-бройлеры 1
- морська вода, якість, органолептичні та фізико-хімічні показники 1
- морська риба, аналіз мікроструктури, безпечність, якість 1
- морські гідробіонти, жива маса, приріст, курчата- бройлери 1
- морські гідробіонти, м'ясне птахівництво, технологія утилізації, мінеральна добавка 1
- морські порти, стратегічний розвиток, методичний інструментарій, конкурентноздатність, кореляційно-регресійний аналіз 1
- морські порти, стратегічний розвиток, управління, кризові стани, реновація, адаптація 1
- морські ссавці, біотехнічні системи (БТС) 1
- морські ссавці, дельфіни, захворювання, моніторинг, військові фактори 1
- морфологические особенности клеток крови; морские млекопитающие; гематологические показатели; лейкоцитарная формула 2
- морфологические особенности, внутренние органы, помесные и чистопородные ягнята 1
- морфологическое состояние, механизм смерти, животные, лечение, профилактика, внешние и внутренние факторы, опасные условия 1