Перегляд зібрання за групою - Теми
- кури, якість м’яса, кісткове борошно, продуктивність 1
- кури-несучки, амінокислотно-полімінеральна суміш, кислотність, перетравність, конверсія 1
- кури-несучки, лізоцим, передзабійна жива маса, маса тушки, забійні якості 1
- куриное м'ясо, бактериоскопия, биохимический состав, бактериальная контаминация, качество, безопасность 1
- курчата - бройлери, лінії Я8-ФОБ 2
- курчата - бройлери, лінії Я8-ФОБ, м'ясо-кістково-пір’яне борошно, тушки, півні, курочки 1
- курчата – бройлери, лінії Я8-ФОБ 1
- курчата, кров, еймеріоз, бровітакокцид, брометронід-новий, імуносупресія 1
- курчата, продуктивність 1
- курчата, селезінка, антибактеріальні препарати, пробіотики 1
- курчата, тушки, м’язи, фермерське господарство, приватне господарство 1
- курчата-бройлери, кормова добавка, гідробіонти, м'ясо, якість 1
- курчата-бройлери, лінія Я8-ФОБ, показники якості м’яса 1
- курчата-бройлери, лінії Я8-ФОБ, еритроцити, лейкоцити 1
- курчата-бройлери, МКПБ, печінка, гепатоцити 1
- курчата-бройлери, пробіотики, Альтеріон 1
- курчата-бройлери, пробіотики, захворювання шлунково- кишкового тракту бройлерів 1
- курчата-бройлери, режими інкубації 1
- куры, комбикорм, микотоксины, Альфасорб, яйценоскость, яйца 1
- куры, комбикорм, сорбент, сохранность, яйца 1